På Focus Träning och Hälsa har vi ett fullt utrustat gym. Vi öppnade i Arninge i oktober 2017.

Hos oss finns CrossFit Täby som är en CrossFit box med renodlad CrossFit träning. Kunskap och hälsa står i centrum i vår box. 

Vi vill ge alla en möjlighet till en bättre hälsa och en starkare kropp.

Ett friskt och sunt liv ger en bättre vardag och ett längre liv!

 

Vision, mission och värderingar

Vår vision är att bygga ett friskare och starkare samhälle.

 

Vår mission är att leverera friskvård och träning av hög kvalité och vara en mötesplats för människor och företag.

 

Centralt för våra värderingar är hållbarhet, kvalité och utveckling. Vi lyfter gemenskap, träningsglädje, engagemang, samhällsansvar och en helhetssyn på träning och hälsa.

Vi bygger långsiktiga relationer, skapar kontinuitet i träningen och verkar för ett hållbart samhälle där vi tar hand om oss själva och varandra.

Vi är pålitliga, ödmjuka och lyhörda och arbetar ständigt för att förbättras och utvecklas. Vi hjälper människor och företag att växa, må bättre och utvecklas. Vi skapar en mötesplats för kunskap, träningsglädje och hälsa.

CrossFit Täby har ett Medlemsråd med representanter från medlemmarna som verkar för att driva utvecklingen av CrossFit Täby vidare och som arbetar för utveckling, sammanhållning, gemenskap och kvalité.

Vi är med i Stockholms FaR-ledarnätverk och tar emot fysisk aktivitet på recept. Vi är med i Antidopingsamarbetet 100% Ren Hårdträning. Vi är aktiva i Arninge Företagarförening och Företagarna.

Våra ledord är Strong, brave and humble.