fbpx

Vi har en gruppträningssal med träningsutrustning och en garageport, så att man under den varmare delen av året kan kombinera inom- och utomhusträning. Vi erbjuder flera olika gruppträningspass.

Mobility är ett gruppträningspass för ökad rörlighet. Att träna rörlighet är viktigt för alla, oavsett ålder, livsstil eller träning. Rörlighet är en ”färskvara” och måste ständigt underhållas. När vi har rörlighet i leder, smidiga muskler och träning på det, mår kroppen som bäst. Det är viktigt att du som tränar mycket även lägger in rörlighetspass i din träning i kombination av stretch. Detta för att dina muskler ska kunna utföra sina rörelse maximalt och på ett korrekt sätt. På så sätt förebygger du skador och underhåller din kropp så att den håller på lång sikt.

Raw Ocr Training är hinderbaneträning i och omkring vår hinderbana utanför gymmet. Ocr står för Obstacle Course Racing. Det är en intensiv, avskalad, brutal, jobbig och rent ut sagt skitkul gruppträningsform. 60 sjukt härliga minuter av kroppsviktsträning och intensiva konditionsövningar. Vi bär, drar, kryper, klänger, hänger och springer i ett högt tempo med endast vår egen prestation i fokus. Bygg på din rörlighet, greppstyrka och uthållighet i en miljö där Ocr’ns unika kamratanda och gemenskap alltid står i centrum.

Styrkefys är ett träningspass som passar alla fysiska nivåer. Vi tränar igenom kroppens alla muskler i olika stationer, i syfte att öka din styrka och kondition. Du väljer själv vilken belastning och intensitet du önskar jobba med. Det gör att det är lätt att anpassa efter just din fysiska nivå, oavsett om du är ny på träning eller mycket träningsvan.

Dessa pass är gratis för Focus och CrossFit Täbys medlemmar. Passen bokas i schemat i medlemsportalen.

CrossFit Täby har i vårt träningscenter CrossFit pass som inte ingår i Focus medlemskapet.

Barnträning kan bokas i schemat när man har skapat konto till sig och barnet i medlemsportalen och skaffat en provträning, eller köpt ett klippkort till barnet av Henrik Rantonen som kontaktas via e-post henrik@tabycrossfit.se.

Det finns möjlighet att boka PT enskilt och i mindre grupper samt företagsträningar.

Vi erbjuder möjlighet att boka bootcamp för företag och grupper. Upplägget anpassas efter era önskemål. Vi utgår tillsammans från gymmet och träningspasset genomförs sedan utomhus. Bootcamp är rolig och utmanande träning utomhus och perfekt för teambuilding.

 

Gruppträning och Crossfit