Vi har en gruppträningssal med träningsutrustning och en garageport, så att man under den varmare delen av året kan kombinera inom- och utomhusträning.

På torsdagar har vi dynamisk yoga kl 11.30-12.30. Yogan är en fysisk yogaklass för styrka, balans och smidighet

Varannan söndag kl 17.30 har vi Styrkefys som är ett träningspass som passar alla fysiska nivåer. Vi tränar igenom kroppens alla muskler i olika stationer, i syfte att öka din styrka och kondition. Du väljer själv vilken belastning och intensitet du önskar jobba med. Det gör att det är lätt att anpassa efter just din fysiska nivå, oavsett om du är ny på träning eller mycket träningsvan.

Raw Ocr Training är en intensiv, avskalad, brutal, jobbig och rent ut sagt skitkul gruppträningsform där vi tränar hinderbaneträning. 60 sjukt härliga minuter av kroppsviktsträning och intensiva konditionsövningar. Vi bär, drar, kryper, klänger, hänger och springer i ett högt tempo med endast vår egen prestation i fokus. Bygg på din rörlighet, greppstyrka och uthållighet i en miljö där Ocr’ns unika kamratanda och gemenskap alltid står i centrum.

Yogan, Ocr hinderbaneträning och Styrkefys är gratis för Focus och CrossFit Täbys medlemmar. Passen bokas i schemat i medlemsportalen.

CrossFit Täby har i vårt träningscenter CrossFit pass som inte ingår i Focus medlemskapet.

Barnträning finns under vårterminen och höstterminen och klippkort till dina barn finns att köpa till dessa pass genom att kontakta henrik@tabycrossfit.se.

Det finns möjlighet att boka PT enskilt och i mindre grupper samt företagsträningar.

Vi erbjuder möjlighet att boka bootcamp för företag och grupper. Upplägget anpassas efter era önskemål. Vi utgår tillsammans från gymmet och träningspasset genomförs sedan utomhus. Bootcamp är rolig och utmanande träning utomhus och perfekt för teambuilding.

 

Gruppträning och Crossfit