fbpx

Barnträningen startar upp igen senare i vår.

Här hittar vi glädjen i träningen med hjälp av gemenskap, lekfullhet, variation och roliga övningar. Inga förkunskaper krävs.

Active kids är träning inspirerad av CrossFit och OCR med mycket lek för 7-12 åringar. Vårt aktuella schema finns i medlemsportalen.

Klippkort finns att köpa…

5 gånger 600 kr
10 gånger 1200 kr

Vid frågor och för att köpa klippkort mejla henrik@tabycrossfit.se

Hur man bokar in sitt barn på barnträningen

 

Om Henrik

Jag heter Henrik Rantonen och är personlig tränare och gruppträningsinstruktör med huvudsäte mitt i ”CrossFit land”. Jag driver OCR träning i CrossFit Täby’s lokaler.  Om ni inte vet vem jag är eller för den delen vet vad jag gör kan jag berätta lite kort om vad jag sysslar med samt OCR sportens kärna!

På mina pass kör vi en så kallad OCR inriktad träning. Vi jobbar med styrka, rörlighet, kondition som tar avstamp i kroppsviktsbaserad träning. Det innebär bland annat att vi kryper, bär, hänger, svingar, klättrar och ja, även springer en hel del.  OCR som sport bygger på att ”ta sig förbi” ett eller flera hinder oavsett i vilken form den visar sig (både fysiskt som mentalt, stort som litet). Det är detta som gör sporten så fantastisk och framförallt allsidig. Det handlar om att hitta nya vägar, lära sig vikten av att inte ge upp eller rent av be om hjälp om hindret är övermäktigt och på det sättet nå vidare. Det är denna grund jag vill lära ut och anser att det är detta sporten som sådan representerar. Inom sporten säger vi kort och gott:

BEAT YOUR OBSTACLE!

Jag tränar vuxna (18-?? år), barn/ungdomar (3-18 år) och funktionshindrade/paraatleter (fri ålder) i det jag kallar RAW OCR TRAINING.

Beroende på vilka åldrar/individer jag jobbar med så justeras träningsformen för att bättre passa de grupper jag har framför mig men grunden innehåller alltid de delar jag nämnt här ovan.

Utbildningar

 Personlig Tränare (The Academy)

Gyminstruktör (The Academy)

Kostrådgivare (The Academy)

Hälsocoach (The Academy)

OCR instruktör (Toughest Training)

FAR – Fysisk aktivitet på recept (Stockholmsidrotten)

NPF instruktör *add, adhd, autism, asperger* (Attention)